De smaak van authenticiteit
De smaak van authenticiteit
Een compleet assortiment
Wij bieden een ruim assortiment biologische kookproducten aan, in blik en in schaaltjes: soepen, groentepuree, lokale recepten, exotische recepten, ravioli, tomatensauzen, peulvruchten, enz.
Onze recepten, gemaakt van edele producten en volgens kookmethodes die hun karakter respecteren, vormen uitgebalanceerde maaltijden, verkrijgbaar in verpakkingen die aangepast zijn aan ieders behoeften.
Biologisch, natuurlijk
We hebben ons bedrijf opgericht en ontwikkeld in een geest die wordt gedreven door eenvoudige en voor de hand liggende waarden: een passie voor reizen, familie, gezond en lekker eten. Gezondheid en respect voor het milieu vormen uiteraard de kern van onze activiteiten.
Met dit in gedachten koken we met biologische producten van regionale producenten, zonder toegevoegde suikers, zonder verdikkingsmiddelen, en volgens processen die alle smaak- en voedingskwaliteiten van deze producten respecteren (koken op lage temperatuur, natuurlijk licht, recycling van water, enz. ).
Onze Ecocert-certificering is een erkenning van ons engagement.
Vijftien jaar (en meer) geluk
In 2000 hebben we in Jegun, in de Gers, het bedrijf HAPPINESS IS IN THE POT opgericht. Met ambachtelijke middelen ontwikkelen we een origineel assortiment waarmee we snel een sterke regionale reputatie kunnen verwerven.
In 2002 zijn we verhuisd naar Toulouse, in de wijk Borderouge. De distributie van onze producten strekt zich uit over heel Frankrijk; daarnaast beginnen we distributeurs en klanten te krijgen in Zwitserland, Scandinavië, België, Spanje, Oekraïne, Rusland...
Om ons de middelen te geven om onze groei voort te zetten, verhuisden we naar Revel en sloten we ons aan bij Bio Vallée Lauragais, die producenten en ondernemers rond de regionale landbouweconomie en de biologische sector samenbrengt.
Het is daar, aan de voet van de Montagne Noire, dat we onze eigen productie-eenheid bouwen, uitgerust met apparatuur die speciaal is ontworpen om onze gerechten in de beste omstandigheden te bereiden, terwijl we het werkcomfort van ons team en respect voor het milieu garanderen.
In 2013 creëerden we ons eerste boetiekrestaurant in Toulouse, Place Saint-Pierre. Deze vriendelijke en gastronomische ruimte wordt gerund door Manuel, de oudste van de zeven kinderen van het gezin, en biedt ons de mogelijkheid om direct contact te hebben met onze consumenten.
In 2016 hebben we, met het oog op nieuwe fasen in onze reis (het openen van andere boetiekrestaurants, het versterken van onze internationale distributie, enz.), een nieuwe merknaam aangenomen: we zijn nu KARINE & JEFF.
Als we in vijftien jaar tijd veranderingen hebben meegemaakt om ons aan nieuwe uitdagingen aan te passen, zijn we trouw gebleven aan onze diepe natuur: die van een familiebedrijf, dat graag leeft en onderneemt, dat al zijn knowhow ten dienste stelt van smaak en welzijn .