Het beste van de natuur
De kwaliteit van onze recepten is in de eerste plaats de kwaliteit van de ingrediënten die we kiezen.
Daarom werken wij nauw samen met producenten die producten van hoge kwaliteit garanderen.
Edele producten, afkomstig uit de biologische landbouw
We koken producten die allemaal afkomstig zijn uit de biologische landbouw, geselecteerd op basis van hun smaakkwaliteiten en productie in overeenstemming met onze ethische waarden.
De groenten die we gebruiken zijn afkomstig van een dertigtal producenten, voornamelijk gevestigd in de grotere regio Zuidwest, zoals de coöperatie Agribio Union in Salvagnac, in de Tarn.
We gebruiken olijf- en zonnebloemolie die ambachtelijk is gemaakt door producenten die onze passie voor smaak en onze kwaliteitsnormen delen.
Voor onze reisrecepten gebruiken we ook koraallinzen uit Turkije, quinoa uit Bolivia, kruiden uit India, Ceylon en Madagaskar, die we selecteren volgens dezelfde criteria van uitmuntendheid.
Een land van biologische teelt
We hebben onze productie-eenheid gevestigd in Revel, aan de rand van het Regionaal Natuurpark van de Haut-Languedoc: we genieten dus van een bevoorrechte locatie in het hart van de ongerepte natuur die ons de rijkdom van zijn talrijke hulpbronnen biedt.
Met name het water uit de Montagne Noire, van uitzonderlijke zuiverheid, speelt een leidende rol bij de bereiding van onze recepten en bij de kwaliteit van ons stoomkoken.
Binnen Bio Vallée Lauragais delen we met de boeren en producenten van deze regio hetzelfde engagement voor de ontwikkeling van biologische landbouw en respect voor het milieu.
Wij koken met de beste biologische landbouwproducten uit onze regio en het zeer zuivere water uit onze bergen.