Hoge kwaliteit productie
Van de keuze van de locatie van onze productie-eenheid tot de keuze van de kookmethodes, we doen er alles aan om de kwaliteit van onze recepten en het respect voor de natuur en de mens te garanderen.
Een perfect aangepaste productiesite
Onze Revel-site is ontworpen met de wens om in harmonie te zijn met de krachten van de natuur en om ons team efficiënt en welzijn te laten werken.
We installeerden onze productie-eenheid op grond die nog nooit eerder was bebouwd. Met de hulp van een geobioloog hebben we de locatie bepaald, rekening houdend met tellurische energieën, grondwater en de invloed van wind.
Het gebouw bevindt zich op 1,5 hectare grond en biedt ruimte voor ontspanning en tuinieren. Daaromheen hebben we 700 bomen en struiken geplant die een natuurlijke omheining vormen.
In de werkruimtes hebben we de voorkeur gegeven aan natuurlijk licht en energiebesparing, waarbij we bijzondere aandacht hebben besteed aan de ergonomie van de lokalen en apparatuur.
Op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid hebben wij in overleg met ons team een HACCP-plan (risicoanalyse en kritische controlepunten) ontwikkeld, dat zorgt voor een perfecte beheersing van fysische, chemische en bacteriologische risico’s.
“Zelfgemaakte” bereidingsprocessen
Onze recepten worden bereid, gekookt en verpakt volgens processen die we zelf hebben ontwikkeld, zodat ze alle smaken tot uitdrukking brengen en alle voedingskwaliteiten behouden van de voedingsmiddelen waaruit ze bestaan.
Onze recepten bevatten geen additieven, bewaarmiddelen, smaakstoffen of toegevoegde suikers.
We gebruiken stoomkoken, waardoor we de smaken kunnen respecteren en de mineralen en vitamines het beste kunnen behouden. Het is ook een economisch proces dat veiligheid en comfort biedt aan ons team.
We respecteren de specifieke kooktijd van elk ingrediënt, die we geleidelijk in de bereiding verwerken om een ideale match te verkrijgen.
Wij zorgen ervoor dat de gerechten “precies goed” worden bereid: de bereiding wordt op natuurlijke wijze gaar tijdens sterilisatie in een autoclaaf. Onze recepten worden dus op een zo natuurlijk mogelijke manier en zonder overkoken bereid.
Geavanceerde apparatuur
Om een optimale kwaliteit bij de uitvoering van deze processen te garanderen, hebben wij ons uitgerust met krachtige en perfect aangepaste apparatuur.
De potten en sauteerpannen die wij gebruiken worden volgens onze specificaties op maat gemaakt door de firma Auriol in Marmande (Lot-et-Garonne).
De doseermachines zijn afkomstig van de firma Fillpack uit Briec (Finistère).
De cappers zijn afkomstig van de firma Massi Coudert in Malemort-sur-Corrèze (Corrèze).
De autoclaven zijn afkomstig van de firma Lagarde in Malataverne (Drôme).
Geavanceerde warmte-uitwisselings- en waterrecyclingsystemen stellen ons in staat energie en natuurlijke hulpbronnen te besparen, in lijn met onze overtuigingen over het respecteren van het milieu.
Dankzij de methoden die we hebben ontworpen, garandeert de bereiding van onze recepten de smaak en kwaliteit van het voedsel met respect voor de natuur en het milieu.