Idée recette : Le chou chinois farcis aux aubergines et poivrons en marmelade, cumin, paprika et girofle...

Receptidee: Chinese kool gevuld met aubergine en paprika in marmelade, komijn, paprika en kruidnagel...

Publié par Joachim Marie-Tardon le

Recept voor 1 tot 2 personen
Ingrediënten :

Stappen:

  1. Blancheer (4 minuten) de Chinese koolbladeren in stoom (ze moeten een lichte knapperigheid behouden)
  2. Verwarm de oven 10 minuten voor op 180°
  3. Rooster de sesamzaadjes in een pan (met een beetje zout)
  4. Wikkel het bijgerecht van de aubergine- en pepermarmelade in Chinese koolbladeren en bestrooi met geroosterde sesam
  5. Bak gedurende 10-15 minuten tot het smelt
  6. Gril een paar plakjes gegrilde tempeh in een pan (zorgt voor vitamine B12, ter vervanging van vlees) met wat Provençaalse kruiden of oregano
Serveer warm...Geniet ervan.
Dit veganistische recept is een levendige, complete en heerlijke maaltijd , klaar in slechts een paar minuten.
Geniet van je eten!

← Article précédent Article suivant →

Recepten

RSS
Idée recette :  Courgettes à la crème de curry, crevettes sautées à la coriandre et riz safrané

Receptidee: Courgette met curryroom, garnalen gebakken met koriander en saffraanrijst

Par Joachim Marie-Tardon

Ingrediënten voor 2 personen: 20 garnalen (bij voorkeur rauw) 2 eetlepels kokosolie 1 ui 1 tot 2 eetlepels citroensap een teentje knoflook 1 cm geraspte...

Plus
Idée recette : soirée à Casablanca et brochettes d'agneau au thym

Receptidee: avond in Casablanca en lamsspiesjes met tijm

Par Joachim Marie-Tardon

Ingrediënten voor 2 personen : 270 gram lamsnootjes  1 groene paprika 2 tomaten 1 rode ui 1 grote wortel Een snufje rozijnen Een takje tijm...

Plus