Verzending en kortingen berekend bij het afrekenen
 
 
Een of meer artikelen in je winkelwagen zijn uitgestelde of terugkerende aankopen. Als ik doorga, ga ik akkoord met het opzeggingsbeleid en geef ik je ook toestemming de vermelde prijzen af te schrijven van mijn betaalmethode, op de vermelde frequentie en datums, totdat mijn bestelling is afgehandeld of totdat ik, indien toegestaan, opzeg.
Accepteert u cookies?
Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren
Receptidee: avond in Casablanca en lamsspiesjes met tijm
Gepubliceerd door Joachim Marie-Tardon op
Ingrediënten voor 2 personen:
270 gram lamsnootjes
1 groene paprika
2 tomaten
1 rode ui
1 grote wortel
Een snufje rozijnen
Een takje tijm
10cl olijfolie
Grof zeezout
Een bosje verse koriander (optioneel)
Een potje Avond in Casablanca
Voorbereidingsstappen:
Gebruik walnoot (stukje lamsvlees), het beste gesneden voor spiesjes.
Grill het vlees met een scheutje olijfolie, grof zeezout en vooral een lekker takje tijm.
Zodra het vlees goed gaar is, rijgt u de spiesjes aan elkaar met afwisselend plakjes rauwe ui, rauwe tomaten en rauwe paprika.
Schik ze zo: een stukje lamsvlees, een plakje tomaat, nog een stukje lamsvlees, een plakje ui, een laatste stukje lamsvlees, een plakje paprika.
Verwarm de avond in Casablanca op laag vuur en serveer met de spiesjes met gehakte koriander.
Voeg een rauwe groente toe, zoals geraspte wortelen met rozijnen.
Ingrediënten voor 10 samosa's : 1 pak bladerdeegvellen 3 eetlepels gesmolten boter (of plantaardige boter of olie) 2 eetlepels olie om te koken 4 eetlepels...