Embarquement immédiat ! | Karine & Jeff

Direct aan boord!

Gepubliceerd door Samuel SCHREIBER op

Na verloop van tijd en terwijl u leest, ontdekt u de verhalen achter onze recepten. Innovatie is er ook, want veel beter dan een gids of kookplaten nodigen onze recepten je uit op een reis door tijd, ruimte, natuur en waarom niet in jezelf.

Gevarieerde, nuttige en eenvoudige, royale en heerlijke recepten

Of het nu gaat om een ​​goede familiesoep, een gazpacho of een zomerse tabouleh, wij hebben ons gourmetaanbod ontworpen rond onze waarden en tradities.

Een goed recept moet echter te allen tijde aan ieders verwachtingen voldoen. We komen dus terug op ons Snacking -aanbod , een echt succes in 2022, ter ondersteuning van iedereen die weinig tijd heeft om te koken, maar toch goed en lekker, gezond en lekker wil eten.

Sterren van 2021 en sterren voor de komende jaren, onze Bento -recepten hebben hun publiek gevonden door hun originaliteit en de kunst om dit recept van Japanse oorsprong opnieuw uit te vinden.

Bij recepten is er recept

Het echte geheim van onze recepten ligt in de keuze van de bereidings- en ontwerpingrediënten: liefde, familie, vrijgevigheid, humor, vriendelijkheid... Kunnen dit de recepten voor succes zijn?

Achter de recepten gaan dus ook Karine en Jeff schuil, de twee oprichters die ons hun innerlijke rijkdom geven.


Deze recepten blijven volledig actueel, verankerd in onze levensstijl, verankerd in een gastronomisch en genereus Frankrijk... maar ontlenen ook fundamenteel hun originaliteit, hun energie en hun bronnen aan een planetaire en internationale dimensie.

Wat een rijkdom, in onze recepten, om ons onderzoek te sublimeren met deze dimensie van elders, met deze externe culturen die onze smaakpapillen smaken, kleuren, geuren, texturen... van een buitengewone verscheidenheid bieden.

Volgend artikel →

Recepten

RSS
Idée recette :  Courgettes à la crème de curry, crevettes sautées à la coriandre et riz safrané

Receptidee: Courgette met curryroom, garnalen gebakken met koriander en saffraanrijst

Door Samuel SCHREIBER

Ingrediënten voor 2 personen: 20 garnalen (bij voorkeur rauw) 2 eetlepels kokosolie 1 ui 1 tot 2 eetlepels citroensap een teentje knoflook 1 cm geraspte...

Meer
Idée recette : soirée à Casablanca et brochettes d'agneau au thym

Receptidee: avond in Casablanca en lamsspiesjes met tijm

Door Samuel SCHREIBER

Ingrediënten voor 2 personen : 270 gram lamsnootjes  1 groene paprika 2 tomaten 1 rode ui 1 grote wortel Een snufje rozijnen Een takje tijm...

Meer