Idée recette : cocotte de fenouil, potimarron, figues et sarrasin

Receptidee: ovenschotel met venkel, pompoen, vijg en boekweit

Gepubliceerd door Samuel SCHREIBER op

Ingrediënten voor 1 persoon:
Voorbereidingsstappen:
  1. Doe de eetlepel olijfolie in een wok met het zout en de peper, laat opwarmen.
  2. Voeg de boekweit toe en gril al roerend 3/4 minuten.
  3. Voeg 1,5 keer de hoeveelheid water toe en kook afgedekt met een zachte kook gedurende 10 minuten.
  4. Zet het vuur uit en laat de boekweit afgedekt nog 10 minuten zwellen. Het is klaar als alle bouillon is opgenomen.
  5. Verwarm de venkel-, pompoen- en vijgenschotel in een pan op laag vuur.
  6. Schik op het bord 2 eetlepels boekweit en 2 eetlepels venkelschotel.
  7. Voeg een paar rucolablaadjes toe, bestrooid met noten en op smaak gebracht met een scheutje olijfolie.

← Vorig artikel Volgend artikel →

Recepten

RSS
Idée recette :  Courgettes à la crème de curry, crevettes sautées à la coriandre et riz safrané

Receptidee: Courgette met curryroom, garnalen gebakken met koriander en saffraanrijst

Door Samuel SCHREIBER

Ingrediënten voor 2 personen: 20 garnalen (bij voorkeur rauw) 2 eetlepels kokosolie 1 ui 1 tot 2 eetlepels citroensap een teentje knoflook 1 cm geraspte...

Meer
Idée recette : soirée à Casablanca et brochettes d'agneau au thym

Receptidee: avond in Casablanca en lamsspiesjes met tijm

Door Samuel SCHREIBER

Ingrediënten voor 2 personen : 270 gram lamsnootjes  1 groene paprika 2 tomaten 1 rode ui 1 grote wortel Een snufje rozijnen Een takje tijm...

Meer