Ingrediënten :
- 1 potje courgette met kerrieroom
- 1 tot 2 visfilets (bij voorkeur wit)
- 1 scheutje olijfolie
- Enkele kruiden naar keuze (Provençaalse kruiden, koriander, peterselie, etc.)
- Een handvol pistachenoten
- Een beetje zout en peper
- Verwarm de oven 10 minuten voor op 120°
- Giet in een ovenschaal een scheutje olijfolie, grof zout, peper en wat Provençaalse kruiden
- Leg daar uw verse visfilets op
- Verwarm tegelijkertijd de courgette met kerrieroom een paar minuten op laag vuur in een pan.
-
Plaats de vis een paar minuten in de oven (5-7 minuten voor malse, lichtgekookte vis - 1/4 uur voor goed gekookte vis)
- Maak tijdens het koken een verse topping: mix in een blender 1 handvol pistachenoten, 1 eetlepel olijfolie, 1 snufje grof zout, 3 snufjes peper en 1 bosje rauwe koriander
- Haal het gerecht uit de oven
- Voeg de verwarmde kerrieroomcourgette toe aan de zijkant van je vis
- Bestrijk alles naar wens met topping
Serveer warm...Geniet ervan.
Geniet van je eten!