Idée recette : courgettes à la crème de curry et son filet de poisson vapeur | Karine & Jeff

Receptidee: courgette met kerrieroom en gestoomde visfilet

Gepubliceerd door Samuel SCHREIBER op

Recept voor 1 tot 2 personen
Ingrediënten :

  • 1 potje courgette met kerrieroom
  • 1 tot 2 visfilets (bij voorkeur wit)
  • 1 scheutje olijfolie
  • Enkele kruiden naar keuze (Provençaalse kruiden, koriander, peterselie, etc.)
  • Een handvol pistachenoten
  • Een beetje zout en peper
Stappen:

  1. Verwarm de oven 10 minuten voor op 120°
  2. Giet in een ovenschaal een scheutje olijfolie, grof zout, peper en wat Provençaalse kruiden
  3. Leg daar uw verse visfilets op
  4. Verwarm tegelijkertijd de courgette met kerrieroom een ​​paar minuten op laag vuur in een pan.
  5. Plaats de vis een paar minuten in de oven (5-7 minuten voor malse, lichtgekookte vis - 1/4 uur voor goed gekookte vis)
  6. Maak tijdens het koken een verse topping: mix in een blender 1 handvol pistachenoten, 1 eetlepel olijfolie, 1 snufje grof zout, 3 snufjes peper en 1 bosje rauwe koriander
  7. Haal het gerecht uit de oven
  8. Voeg de verwarmde kerrieroomcourgette toe aan de zijkant van je vis
  9. Bestrijk alles naar wens met topping

Serveer warm...Geniet ervan.

Geniet van je eten!

← Vorig artikel Volgend artikel →

Recepten

RSS
Idée recette :  Courgettes à la crème de curry, crevettes sautées à la coriandre et riz safrané

Receptidee: Courgette met curryroom, garnalen gebakken met koriander en saffraanrijst

Door Samuel SCHREIBER

Ingrediënten voor 2 personen: 20 garnalen (bij voorkeur rauw) 2 eetlepels kokosolie 1 ui 1 tot 2 eetlepels citroensap een teentje knoflook 1 cm geraspte...

Meer
Idée recette : soirée à Casablanca et brochettes d'agneau au thym

Receptidee: avond in Casablanca en lamsspiesjes met tijm

Door Samuel SCHREIBER

Ingrediënten voor 2 personen : 270 gram lamsnootjes  1 groene paprika 2 tomaten 1 rode ui 1 grote wortel Een snufje rozijnen Een takje tijm...

Meer